Remedy: Τα νεότερα για το Alan Wake 2, το Control 2 και το spinoff του

Καθώς και που βρίσκεται η ανάπτυξη του remake των Max Payne 1+2
16 Μαΐου 2022 22:19
Remedy: Τα νεότερα για το Alan Wake 2, το Control 2 και το spinoff του

Για την 12η επέτειο του Alan Wake πριν λίγες μέρες η Remedy Entertainment επιφύλασσε μερικά νέα για το Alan Wake 2, έστω κι αν ήταν κάπως δυσάρεστα. 

Μέσα από την ενημέρωση που έδωσε στους επενδυτές της η φινλανδική εταιρία διαβεβαίωσε πως το Alan Wake 2 έχει εισέρθει σε πλήρη ανάπτυξη, αρκετά σημεία του είναι playable -όπως είχε αναφέρει ο Sam Lake προ ημερών- και οδεύει προς τα ράφια των ψηφιακών και retail καταστημάτων εντός του 2023

Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα projects; 

Έγινε γνωστό πως το Control 2 (ή όπως θα ονομάζεται το sequel με την κωδική ονομασία "Heron"), βρίσκεται σε concept στάδιο ανάπτυξης με διάφορα πρωτότυπα να εξετάζονται. Η Remedy προς το παρόν αναφέρεται σε αυτό ως "ένα μεγαλύτερο Control παιχνίδι". Ωστόσο υπάρχει και το spinoff του Control ή "Codename Condor" όπως το ονομάζει που και αυτό βαίνει καλώς στην "proof-of-concept" φάση της ανάπτυξης. 

Επίσης, το free-to-play co-op παιχνίδι της με την κωδική ονομασία "Vanguard" πραγματοποίησε "καλή πρόοδο" το περασμένο τρίμηνο, αλλά παραμένει σε "proof-of-concept" στάδιο. 

Τέλος, αναφορικά για τα remakes των Max Payne 1+2 μάθαμε πως και αυτό το project βρίσκεται σε concept στάδιο, επομένως θα αργήσουμε μέχρι να δούμε κάποιο δείγμα του στο εγγύς μέλλον.