Η Atlus ρωτάει τους fans αν θέλουν το Persona στο Xbox

Μία νέα δημοσκόπηση από την εταιρία
15 Μαΐου 2022 15:46
Η Atlus ρωτάει τους fans αν θέλουν το Persona στο Xbox

Η Atlus, έκανε μια νέα δημοσκόπηση πριν μερικές ημέρες και ρωτάει τους fans αν θα ήθελαν να παίξουν το Persona franchise στις Xbox κονσόλες. Συγκεκριμένα, η εταιρία που βρίσκεται πίσω από ιστορικά ιαπωνικά παιχνίδια, όπως τα Shin Megami Tensei και Persona, έστειλε την ετήσια έρευνά της αναζητώντας σχόλια από τους παίκτες για τα διάφορα παιχνίδια της.

Μεταξύ άλλων, στην ερώτηση 38, η Atlus ρωτάει τους παίκτες αν θέλουν κάποιο Persona στο Xbox ή σε άλλες κονσόλες: "Εάν πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συνέχεια (αριθμημένη καταχώρηση) στην ακόλουθη σειρά παιχνιδιών, σε ποια πλατφόρμα θα θέλατε να το παίξετε;"

Στην ενότητα των απαντήσεων κάτω από το Persona υπάρχει μία επιλογή που λέει: “Θα ήθελα να παίξω το Persona στο Xbox”.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες ενδεικτικές απαντήσεις και επιλογές, όπως “Θα ήθελα να παίξω στο Nintendo Switch” ή ακόμα και σε smartphone ως free-to-play μορφή, κάτι που υποδηλώνει ότι η έρευνα είναι πολύ υποθετική.

Η σειρά Persona έχει εμφανιστεί μόνο δύο φορές στις Xbox κονσόλες και όχι με “βασικά” παιχνίδια της σειράς, μιας και πρόκειται για τα fighting παιχνίδια Persona 4 Arena και Persona 4 Arena Ultimax, που έφτασαν το 2012 και το 2014 αντίστοιχα. Η Atlus βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση πολλών ανακοινώσεων του Persona, μιας και η σειρά γιορτάζει τα 25 χρόνια της.

Tags: