Η Sega θέλει να φέρει live-action σειρές και ταινίες από τα παιχνίδια της Atlus

Σας ψήνει ένα Persona σόου;
30 Ιουνίου 2022 22:45
Η Sega θέλει να φέρει live-action σειρές και ταινίες από τα παιχνίδια της Atlus

Όπως φαίνεται, η Sega, μετά την τεράστια απήχηση που είχε το Sonic the Hedgehog στους κινηματογράφους, γλυκοκοιτάζει και άλλα franchises της, όπως αυτά της Atlus. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η εταιρία θέλει να φέρει live-action τηλεοπτικές σειρές, αλλά και ταινίες, των Persona και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής παραγωγών και ψυχαγωγίας της Sega, Toru Nakahara, μίλησε στο IGN για διάφορες σκέψεις της εταιρίας.

Οι κόσμοι της Atlus είναι γεμάτοι με υψηλού επιπέδου δράμα, με φοβερό στιλ και συναρπαστικούς χαρακτήρες. Ιστορίες όπως αυτές που έχουμε δει στα Persona, έχουν πραγματική απήχηση στους fans μας και αυτό το βλέπουμε ως μία ευκαιρία για να επεκτείνουμε το lore που κανείς δεν έχει δει ή δεν έχει παίξει.

Ο Nakahara, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός των ταινιών Sonic the Hedgehog και της τηλεοπτικής σειράς Sonic Prime, πρόσθεσε:

Η Sega και η Atlus εργάζονται μαζί για να ζωντανέψουν αυτές τις ιστορίες και αυτούς τους κόσμους μέσω νέων μέσων για νέο κοινό.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε κάτι άλλο. Δηλαδή αν ετοιμάζει κάποια live-action σειρά του Persona 5 ή προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς. Εσείς τι θα θέλατε να δείτε από την Sega; Κάποια ταινία ή κάποιο τηλεοπτικό σόου; Πείτε μας στα σχόλια.