Κυκλοφόρησαν νέα πλάνα από το Persona 3 Reload

Και νέες εικόνες
04 Ιουλίου 2023 15:55
Κυκλοφόρησαν νέα πλάνα από το Persona 3 Reload

H ATLUS έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Persona 3 Reload, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024. Το εν λόγω βίντεο ήρθε στα φώτα κατά τη διάρκεια του ειδικού πάνελ που είχε η εταιρία στο Anime Expo 2023 και παράλληλα διέθεσε και νέες εικόνες.

Εκτός από νέα πλάνα που δεν είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν, η ATLUS δημοσίευσε και το αγγλικό voice cast. Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκαν -και ακούγονται στο trailer- οι ηθοποιοί του αγγλικού dub και είναι οι Heather Gonzalez (Yukari Takeba), Alejandro Saab (Akihiko Sanada), Suzie Yeung (Fuuka Yamagishi), Zeno Robinson (Junpei Iori), Aleks Le (Protagonist) και Allegra Clark (Mitsuru Kirijo).

Παρακολουθήστε τα νέα πλάνα παρακάτω:

 

Το Persona 3 Reload είναι ένα ολοκληρωτικό re-imagine του θρυλικού ιαπωνικού RPG που θέλει να έρθει στο σήμερα με ολοκαίνουργια γραφικά. Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ο τίτλος θα κάνει χρήση της γνωστής μηχανής γραφικών Unreal Engine και είναι ο πρώτος τίτλος του franchise που έρχεται με τη μηχανή της Epic.

To Persona 3 Reload έχει φτιαχτεί από την αρχή με ανανεωμένη αισθητική, νέο soundtrack, νέα voice overs και διάφορα νέα γεγονότα στην ιστορία του.

Δείτε νέες εικόνες παρακάτω:

Το Persona 3 Reload θα κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC στις αρχές του 2024, εμπλουτίζοντας από την πρώτη μέρα και τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Tags: