Επέτειος 10 χρόνων για το Max Payne 3 και η Rockstar Games το γιορτάζει

Με μια ανακοίνωση που θα χαροποιήσει τους fans
13 Μαΐου 2022 18:54
Επέτειος 10 χρόνων για το Max Payne 3 και η Rockstar Games το γιορτάζει

Στις 15 Μαΐου του 2012 κυκλοφόρησε το Max Payne 3, δηλαδή σχεδόν δέκα χρόνια μετά το δεύτερο κεφάλαιο της σειράς, Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Σε αντίθεση με τα αρχικά παιχνίδια που είχαν αναπτυχθεί από την Remedy, η Rockstar Games ήταν υπεύθυνη τόσο την ανάπτυξη όσο και την έκδοση του τρίτου κεφαλαίου, με τον συνιδρυτή της Dan Houser να αναλαμβάνει να συνεχίσει την ιστορία του ταλαιπωρημένου πρώην αστυνομικού. Το παιχνίδι έλαβε διθυραμβικές κριτικές με μέση βαθμολογία 87 στην πλατφόρμα Metacritic, με τους κριτικούς και τους παίκτες να επαινούν τα έντονο και εθιστικό gameplay του, την αφήγηση και την εξέλιξη των χαρακτήρων, καθώς και το soundtrack που επιμελήθηκε η αμερικανική μπάντα Health.

Τώρα, μιας και το παιχνίδι κλείνει τα δέκα του χρόνια, η Rockstar Games αποφάσισε να γιορτάσει την επέτειο, εστιάζοντας στην λατρεμένη μουσική υπόκρουση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, η εταιρία ανακοίνωσε πως εντός του 2022 θα καταφθάσει μια νέα έκδοση του soundtrack του Max Payne 3, την οποία φυσικά επιμελείται η ίδια μπάντα. Το ανανεωμένο αυτό OST θα κάνει προσεχώς το ντεμπούτο του σε όλες τις πλατφόρμες streaming μουσικής, καθώς και στα retail καταστήματα μέσα από ένα συλλεκτικό βινύλιο, ωστόσο για την ώρα δεν γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση της Rockstar:

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η Remedy Entertainment ετοιμάζει μια περιποιημένη επιστροφή για το franchise του Max Payne σε συνεργασία με την Rockstar Games. Συγκεκριμένα, πρόσφατα είχαν ανακοινωθεί next-gen remakes για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, στην προηγμένη μηχανή γραφικών Northlight Engine. Περισσότερα σχετικά με το project αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.