Το Dead or Alive 7 ήταν στα σκαριά αλλά…ακυρώθηκε

Ανακοινώθηκε επίσημα από τα χείλη του Hiroaki Morita
13 Μαΐου 2022 15:59
Το Dead or Alive 7 ήταν στα σκαριά αλλά…ακυρώθηκε

Το Dead or Alive 6 κυκλοφόρησε πριν από περίπου 3 χρόνια από την Team Ninja και πολλοί fans αναρωτιούνται πότε θα παίξουν το νέο κεφάλαιο στο δημοφιλές fighting franchise. Όπως όλα δείχνουν, η ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης είχε στα σκαριά πριν αρκετό καιρό το Dead or Alive 7, αλλά λίγο μετά, ακυρώθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Hiroaki Morita της Team Ninja αποκάλυψε μέσα από το Twitter του πως λίγο μετά την κυκλοφορία του Dead or Alive 6, μία μικρή ομάδα του στούντιο έφτιαχνε κάποια μικρά updates για το παιχνίδι, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο DOA 7. Το project ωστόσο ακυρώθηκε όταν ο Yohei Shinbori, βασικό μέλος της δημιουργικής ομάδας της σειράς, αποσύρθηκε. Μόλις το αποκάλυψε αυτό στις αρχές του Μαΐου, ο Morita έχει κάνει τον λογαριασμό του στο Twitter ιδιωτικό, αλλά μπορείτε να δείτε το σχετικό tweet εδώ.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σχέδια από πλευράς Team Ninja για ένα Dead or Alive 7, καθώς πολλά projects που ακυρώνονται επιλέγονται ξανά και φτιάχνονται από την αρχή. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η αναμονή για το Dead or Alive 7 θα είναι μεγαλύτερη πλέον από ό,τι θα μπορούσε να ήταν αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά.

Αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι η Team Ninja δουλεύει σε ένα νέο action παιχνίδι βασισμένο στο Romance of the Three Kingdoms, αλλά έχει στα σκαριά και άλλα παιχνίδια.