Alan Wake 2: Νέα σκηνικά αποκαλύπτονται στο concept art - Τα νεότερα με την ανάπτυξή του

Η Remedy επιφύλασσε ανακοινώσεις για την 12η επέτειο του franchise
12 Μαΐου 2022 19:18
Alan Wake 2: Νέα σκηνικά αποκαλύπτονται στο concept art - Τα νεότερα με την ανάπτυξή του

Η Remedy Entertainment επιφύλασσε μερικές εκπλήξεις για την 12η επέτειο του Alan Wake franchise από την κυκλοφορία του πρώτου, τώρα που το Alan Wake 2 αναπτύσσεται και επίσημα. 

Ο Sam Lake, creative director της Remedy, μαζί με τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τον κ. Wake, (Ilka Villi -body capture, Matthew Porretta -φωνή) μίλησαν για το άκρως αναμενόμενο sequel, τουλάχιστον όσο μπορούν προς το παρόν. 

Παρουσιάστηκαν μερικά νέα σκηνικά μέσα από concept art, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν περισσότερα νέα από πλευράς Remedy. Ακόμη και αυτά που υποτίθεται θα μαθαίναμε το καλοκαίρι αναβάλλονται, διότι αν θυμάστε η Remedy στα The Game Awards είχε ανακοινώσει ότι θα βλέπαμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες -κάποιο gameplay ή trailer. 

To Alan Wake 2, λοιπόν, δε θα εμφανιστεί λοιπόν για κάποιον καιρό ακόμα και o Sam Lake έδωσε την εξής εξήγηση: 

Όλα βαίνουν καλώς. Ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι ήδη playable. Αλλά το συζητάμε τους τελευταίους μήνες και πήραμε από κοινού την απόφαση, μαζί με τον εκδότη μας την Epic Games, ότι δε θα δείξουμε κάτι μεγάλο αυτό το καλοκαίρι. Για να δημιουργήσομε ένα σωστό demo ή trailer απαιτεί πολλούς πόρους και είναι αρκετοί μήνες δουλειάς που θα αφαιρούνταν από την ανάπτυξη.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τον καλύτερο πρώτο survival-horror τίτλο της Remedy. Δε θέλουμε να αποσπάσουμε την ομάδα μας από αυτόν τον στόχο...Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω για ένα demo και trailer.  

Δείτε το νέο concept art του Alan Wake 2: 

Επίσης ανακοινώθηκε πως το Alan Wake Remastered θα έρθει και στο Nintendo Switch, ενώ έγινε γνωστή η τηλεοπτική στέγη της σειράς του Alan Wake, το οποίο θα έρθει στο AMC. 

To Alan Wake 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 στα PS5, Xbox Series X|S και PC