ΕΠΙΣΗΜΟ: Ακυρώθηκαν οι PS4/Xbox One εκδόσεις του Gotham Knights

Μερικούς μήνες μετά το κλείδωμα της ημερομηνίας αλλάζει πλάνο η Warner Bros. Games
10 Μαΐου 2022 16:26
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ακυρώθηκαν οι PS4/Xbox One εκδόσεις του Gotham Knights

Μαζί με την κυκλοφορία του νέου 13 λεπτών gameplay video του Gotham Knights, η Warner Bros. Games επιφύλασσε μια ανακοίνωση που θα στεναχωρήσει κάποια μερίδα των fans της DC. 

Έγινε γνωστό μερικούς μήνες μετά το "κλείδωμα" της ημερομηνίας κυκλοφορίας ότι το Gotham Knights δε θα κυκλοφορήσει και στα PS4 και Xbox One, καθώς θα αποτελέσει έναν τίτλο αποκλειστικά για τις νέες κονσόλες δηλαδή τα PS5 και Xbox Series X|S, εκτός φυσικά των ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Η Warner Bros. Games Montreal δεν έδωσε καμία εξήγηση πίσω από την κίνηση αυτή, τουλάχιστον μέχρι τώρα, τονίζοντας στην επίσημη ανακοίνωση το εξής: 

Παρακαλούμε έχετε υπόψιν ότι για να δώσουμε στους παίκτες την καλύτερη δυνατή gameplay εμπειρία, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο στα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC και δε θα γίνει διαθέσιμο στα PS4 ή Xbox One. 

Στο Gotham Knights οι Batgirl, Robin, Nightwing και Red Hood αναλαμβάνουν την προστασία της Gotham City, μετά τον θάνατο του Batman. Μέσα από ένα leak αφέθηκε να εννοηθεί ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει co-op 4 παικτών -έναντι δύο που γνωρίζουμε επίσημα. 

Το Gotham Knights αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο στις κονσόλες τρέχουσας γενιάς (PS5, Xbox Series X|S και PC) στις 25 Οκτωβρίου 2022