O Kanye West είχε προτείνει ένα παιχνίδι στον Shigeru Miyamoto και αυτός δεν το πίστευε!

Η ιστορία που τώρα έρχεται στο φως συνέβη στο booth της Nintendo στην E3 2015
06 Μαΐου 2022 14:51
O Kanye West είχε προτείνει ένα παιχνίδι στον Shigeru Miyamoto και αυτός δεν το πίστευε!

Μια απίστευτη ιστορία από το χρονοντούλαπο του gaming αποκαλύφθηκε χάρη στον πρώην ρεπόρτερ του IGN και lead community producer του Twitch, Zachary Ryan, όπου ο Kanye West πρότεινε μια ιδέα για βιντεοπαιχνίδι στον Shigeru Miyamoto. 

Ο ίδιος θα βρισκόταν το 2016 για μια συνέντευξη με τον θρυλικό δημιουργό της Nintendo ενόψει του Star Fox Zero. Λίγο πριν ξεκινήσουν ο Ryan μιλούσε με τον εκπρόσωπο της Nintendo και η κουβέντα τους έφερε στο τότε καινούργιο άλμπουμ του West, "Life of Pablo". Ο Miyamoto τους άκουσε να μιλούν και άρχισε να τους διηγείται την ιστορία που είχε συμβεί στην προηγούμενη Ε3 του 2015 μέσω του μεταφραστή του. 

"Ο Kanye είχε έρθει απρόσκλητος στο booth της Nintendo και ζήτησε κατ'ιδίαν συνάντηση επιτόπου μάλιστα με τον Miyamoto" αναφέρει ο Ryan στα tweets του. Είπε πως ο Kanye του είχε δείξει ένα πρωτότυπο ενός παιχνιδιού που ετοίμαζε. Σε αυτό έπαιζες ως την μακαρίτισσα μητέρα του Kanye που πετάει προς τους ουρανούς, υπό τους ήχους ενός soundtrack που ο ίδιος ο Kanye είχε γράψει. 

"Όσο ο Kanye του το περιέγραφε ο Miyamoto "κουνούσε το κεφάλι του, όχι επειδή νόμιζε ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά περισσότερο με έναν τρόπο σα να μην το πίστευε ότι ο Kanye West του κάνει pitch ένα βιντεοπαιχνίδι."

Όταν τελείωσε το pitch του ο Miyamoto του είπε πως ήταν συγκινημένος με την πρότασή του λέγοντας ότι "ήταν πολύ ενδιαφέρον". Μετά από μια συνεχόμενη άβολη παύση του είπε ότι "ήταν συγκινητικό.

"Μετά έκλαιγε από τα γέλια σκεφτόμενος ότι "ο Kanye West ήθελε να κάνει ένα παιχνίδι με τη Nintendo" και μετά στα αγγλικά του είπε "Wow!" και μου έκανε thumbs up" θυμάται ο Ryan. 

O ίδιος αποκαλύπτει πως και αυτός ξέσπασε στα γέλια με το ευτράπελο που του περιέγραφε ο Miyamoto. Δύο εβδομάδες μετά τη συνάντησή του με τον Miyamoto, ο γνωστός ράπερ και σχεδιαστής μόδας ανακοίνωσε το "Only One" όπως ονομαζόταν.