Ο director του HITMAN 3 αναλαμβάνει το Crysis 4

Μια σημαντική μεταγραφή για την Crytek
05 Μαΐου 2022 16:05
Ο director του HITMAN 3 αναλαμβάνει το Crysis 4

Όπως ανακοίνωσε η Crytek, ο Mattis Engström της IO Interactive εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας, αναλαμβάνοντας τον πολύ σημαντικό ρόλο του director για το επερχόμενο Crysis 4 που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό του shooter franchise, με την εταιρία να υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους πως έχει αρκετές ακόμη ανοιχτές θέσεις εργασίας. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ο Engström εργαζόταν ως IO Interactive ως level designer για τα δύο πρώτα παιχνίδια της Hitman: World of Assassination τριλογίας, πριν αναλάβει το ρόλο του director για το τρίτο κεφάλαιο. Προηγουμένως εργαζόταν για την Ubisoft, έχοντας συνεισφέρει σε διάφορα παιχνίδια της, όπως τα Far Cry 3, Assassin's Creed: Revelations και Tom Clancy's The Division.

Το σχετικό tweet της Crytek ακολουθεί παρακάτω.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η ανάπτυξη του Crysis 4 βρίσκεται ακόμη στα πολύ αρχικά της στάδια, αφού το παιχνίδι μόλις τώρα βρήκε τον director του, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την κάλυψη των υπόλοιπων απαραίτητων θέσεων. Βέβαια, η προσθήκη του Engström ως επικεφαλής είναι σίγουρα καλό σημάδι, αν κρίνουμε από την ποιότητα του Hitman 3, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές και θετική ανταπόκριση από τους gamers.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε για ποιες πλατφόρμες θα ισχύει το «Can it run Crysis?». Το πιθανότερο είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια next-gen εμπειρία για τα PS5, Xbox Series X|S και PC, αλλά αυτό μένει να το επιβεβαιώσει η ίδια η Crytek στο μέλλον.

Ομοίως, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Crysis 4 έχει γνωστοποιηθεί. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να δείτε ξανά το πρώτο teaser βίντεο, μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας πατώντας εδώ.