Το Crysis Remastered Trilogy είναι γεγονός και έρχεται σε κονσόλες και PC το φθινόπωρο

Cloak… engaged!
01 Ιουνίου 2021 22:17
Το Crysis Remastered Trilogy είναι γεγονός και έρχεται σε κονσόλες και PC το φθινόπωρο

Δεν έχει περάσει καλά-καλά ένας ολόκληρός χρόνος από την κυκλοφορία του Crysis Remastered και η Crytek επανέρχεται με μία νέα σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η εταιρία μόλις αποκάλυψε ότι τα Crysis 2 και Crysis 3 θα λάβουν και αυτά Remastered εκδόσεις και μάλιστα θα κυκλοφορήσουν και τα τρία παιχνίδια μαζί σε ένα πακέτο.

Το Crysis Remastered Trilogy -όπως θα ονομάζεται- πρόκειται να καταφθάσει μέσα στο φθινόπωρο για τις κονσόλες και τo PC, ενώ έγινε γνωστό ότι όποιος προβεί σε αγορά των PS4 και Xbox εκδόσεων, θα μπορεί να τα απολαύσει και στη νέα γενιά κονσολών, όπου και θα «τρέχουν» καλύτερα. Για την τριλογία η Crytek συνεργάστηκε στενά για άλλη μια φορά με την Saber Interactive, η οποία είχε δουλέψει και στο remaster του πρώτου τίτλου.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι όσοι έχουν το remaster του πρώτου παιχνιδιού και δε θέλουν να αγοράσουν την τριλογία σε ένα πακέτο, θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα remasteres των Crysis 2 ή και Crysis 3 ξεχωριστά.

Το Crysis Remastered Trilogy θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PC, PS5 και Xbox Series X|S. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer που συνόδευε αυτήν την ανακοίνωση.

Tags: