Έρχεται remaster για το Crysis 2; - Αυτό αφήνει η Crytek να εννοηθεί

Τα tweets που άναψαν φωτιές
24 Μαΐου 2021 09:11
Έρχεται remaster για το Crysis 2; - Αυτό αφήνει η Crytek να εννοηθεί

Το Crysis 2 έκλεισε πρόσφατα τα δέκα του χρόνια και όπως όλα δείχνουν η Crytek ετοιμάζει και γι’ αυτό ένα σύγχρονο remaster, όπως έκανε προσφάτως και με το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Συγκεκριμένα, η εταιρία άναψε φωτιές στην κοινότητα με δύο της tweets, αφού πριν μερικά εικοσιτετράωρα μέσα από τον επίσημo λογαριασμό της σειράς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: “They used to call me Prophet”. Στη συνέχεια απάντησε στο tweet αυτό με το ένα αινιγματικό emoji, το οποίο αφήνει να εννοηθεί πως η φράση αυτή δεν ειπώθηκε τυχαία, αλλά παραπέμπει σε κάτι.

Αμέσως πολλοί ξεκίνησαν να εικάζουν πως η Crytek ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Crysis 4. Αν και κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, η δημοσίευση πιθανότατα αναφέρεται στο Crysis 2. Εξάλλου, ο Major Laurence "Prophet" Barnes είναι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες του δεύτερου κεφαλαίου της σειράς.

Ακολουθούν τα σχετικά tweets.

Το νεότερο παιχνίδι της Crytek, το Crysis Remastered, είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch, PC, PS4 και Xbox One, ενώ έλαβε αναβαθμίσεις και για τα PS5 και Xbox Series X | S.

Tags: