Η Crytek εργάζεται σε νέο AAA παιχνίδι που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη

Τι ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Crysis;
05 Ιανουαρίου 2021 09:31
Η Crytek εργάζεται σε νέο AAA παιχνίδι που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη

Όπως όλα δείχνουν, η Crytek ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο project της, μετά το Hunt: Showdown που κυκλοφόρησε το 2019. Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα ανάπτυξης που μας έχει χαρίσει το Far Cry και τη σειρά Crysis, ενημέρωσε την επίσημη ιστοσελίδα της, αναρτώντας μια νέα θέση εργασίας.

Το στούντιο ψάχνει έναν έμπειρο Game Designer για να εργαστεί σε ένα AAA project, το οποίο δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Μάλιστα αναφέρεται πως η εμπειρία με FPS sandbox παιχνίδια θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Κάνοντας, λοιπόν, τον απολογισμό, η Crytek φαίνεται πως εργάζεται στο Crysis 4 ή σε κάποιο reboot της σειράς. Αρχικά, το project δεν περιγράφεται ως νέο IP, αλλά ως μια AAA παραγωγή που απλά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Φυσικά δεν αποκλείεται να είναι κάποιο νέο Ryse, κάποιο VR τίτλος ή μια συνέχεια του Hunt, ωστόσο το γεγονός ότι απαιτείται εμπειρία με sandbox FPS παιχνίδια σίγουρα μας προσανατολίζει προς τα Crysis. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως μέσα στο 2020 η ομάδα άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος, κυκλοφορώντας το Crysis Remastered, ενώ εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν φήμες για επιστροφή της σειράς.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Crytek μάλλον εργάζεται στο επόμενο μεγάλο Crysis παιχνίδι, το οποίο δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια στιγμή το 2021. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

Tags: