Το Warcraft Arclight Rumble ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται σε iPhone και Android (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ιστορισκό franchise έρχεται στα smartphones
03 Μαΐου 2022 20:28
Το Warcraft Arclight Rumble ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται σε iPhone και Android (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Blizzard Entertainment αποκάλυψε τώρα το Warcraft Arclight Rumble. Πρόκειται για το επίσημο mobile παιχνίδι της ιστορικής strategy σειράς, το οποίο φιλοδοξεί να φέρει τη δράση της στα iPhone και Android.

Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με έναν free-to-play τίτλο, ο οποίος τοποθετείται στο λατρεμένο σύμπαν και θα περιλαμβάνει διάφορα modes, όπως single player campaign 70 αποστολών, ανταγωνιστικό PvP, αλλά και co-op PvE. Οι παίκτες καλούνται να συλλέξουν τα πάνω από 65 Warcraft Minis και χαρακτήρες από πέντε factions: Alliance, Horde, Beast, Undead και Blackrock, για να φτιάξουν τις στρατιές τους και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε campaign χάρτες, dungeons, and raids. Συγχρόνως, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν level up τους ήρωές τους και να συμμετέχουν σε εβδομαδιαία ή μηνιαία challenges.

Για να πάρετε μια γεύση από την εμπειρία μπορείτε να δείτε το gameplay trailer που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ παρακάτω θα βρείτε και ένα αναλυτικό βίντεο επισκόπησης από τους developers.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα, πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου, ενώ να σημειωθεί πως στο Google Play έχουν ξεκινήσει ήδη οι προ-εγγραφές.