Steam: Οι μεγάλες εκπτώσεις σε “Roguelike” και “Soulslike” παιχνίδια ξεκίνησαν

Εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές
03 Μαΐου 2022 08:13
Steam: Οι μεγάλες εκπτώσεις σε “Roguelike” και “Soulslike” παιχνίδια ξεκίνησαν

Το Steam ξεκίνησε τις νέες προσφορές του που έρχονται με την ονομασία “Going Rogue Sale” και προσφέρει εκατοντάδες προσφορές σε πολλά παιχνίδια του είδους. Αυτά τα παιχνίδια χωρίζονται σε κατηγορίες όπως “Roguelike”, “Roguelite”, “Souls-Like” και “Metroidvania” και θα βρείτε από καινούργιους μέχρι και παλιούς τίτλους.

Μερικά παιχνίδια που μπαίνουν σε προσφορά είναι τα Rogue Legacy 2, Nioh, Nioh 2, Sekiro: Shadows Die Twice, Star Wars Jedi: Fallen Order, Hollow Knight, Slay the Spire, Dead Cells, Children of Morta, Death’s Door και άλλα.

Έτσι αν είστε λάτρεις των Roguelike παιχνιδιών καλύτερα να βιαστείτε, διότι οι εκπτώσεις είναι μεγάλες, παραδείγματος χάρη το Rogue Legacy 2 που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες έχει ήδη λάβει μία έκπτωση -€18.

Δείτε όλες τις προσφορές του “Going Rogue Sale” πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτές οι προσφορές που ξεκίνησαν πριν λίγες ώρες, θα είναι διαθέσιμες έως τις 9 Μαΐου, οπότε αν θέλετε κάποιο παιχνίδι, καλύτερα να βιαστείτε προτού ολοκληρωθούν. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.