Steam: Τεράστιες εκπτώσεις σε εκατοντάδες “spooky” παιχνίδια!

Ελέω του Halloween
26 Οκτωβρίου 2022 14:04
Steam: Τεράστιες εκπτώσεις σε εκατοντάδες “spooky” παιχνίδια!

Βρισκόμαστε στην “horror” και “spooky” περίοδο της χρονιάς και το Steam είπε να το γιορτάσει με εκπτώσεις σε εκατοντάδες παιχνίδια. Συγκεκριμένα, από σήμερα ξεκίνησε το Steam Scream Fest, το οποίο επικεντρώνεται στο Halloween και έχει μια μεγάλη γκάμα από τίτλους για όλα τα γούστα.

Οι νέες προσφορές της πλατφόρμας είναι τώρα “live” και θα ολοκληρωθούν την 1η του Νοεμβρίου, οπότε καλό θα ήταν αν σας ενδιαφέρει κάποιο παιχνίδι, να βιαστείτε. Το Scream Fest επικεντρώνεται στο horror στοιχείο και θα βρείτε πολλά franchises, συμπεριλαμβανόμενου του Resident Evil, καθώς και παιχνίδια με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπως τα Control, V Rising, Dead by Daylight και άλλα.

Παραδείγματος χάρη, θα βρείτε παιχνίδια όπως τα The Forest, Hunt Showdown, Cult of the Lamb, Project Zomboid, Resident Evil Village, Dying Light, Dead by Daylight, Days Gone και Phasmophobia σε τιμές €4,19, €19,99, €18,39, €11,24, €29,99, €9,99, €7,99, €19,99 και €9,27 αντίστοιχα.

Βρείτε όλες τις προσφορές του Steam πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι “horror” προσφορές τρέχουν αυτή τη στιγμή και σε άλλα ψηφιακά καταστήματα, όπως το Humble και το Green Man Gaming. Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι το Steam θα φέρει και άλλες προσφορές σύντομα με το Autumn Sale και το Winter Sale τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο αντίστοιχα.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.