Η Valve αποκάλυψε όλα τα “Steam sales” μέχρι τον Ιούλιο

Μέχρι και το summer sale
02 Φεβρουαρίου 2022 15:05
Η Valve αποκάλυψε όλα τα “Steam sales” μέχρι τον Ιούλιο

Παλιότερα μαθαίναμε για το πότε θα ξεκινήσουν τα Steam sales μέσα από διαρροές και τώρα η Valve αποφάσισε να ανακοινώσει τα σχέδια της, μέχρι τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τις ημερομηνίες για τις επόμενες μεγάλες εκπτώσεις της πλατφόρμας, μέχρι τα τέλη του Ιουλίου.

Αρχικά, οι επόμενες μεγάλες προσφορές (Next Fest) ξεκινούν στις 21 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν για μία εβδομάδα. Αυτές θα επικεντρώνονται σε επερχόμενα παιχνίδια, με αρκετά playable demos. Το “Remote Play Together” θα γίνει διαθέσιμο από τις 28 Φεβρουάριου έως τις 7 Μαρτίου, ενώ ακολουθεί το “SimFest – Hobby Edition” από τις 28 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου.

Συνεχίζοντας, το “Die-A-lot” θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 9 Μαΐου, το “Racing” από τις 23 έως τις 30 Μαΐου, ενώ τον Ιούνιο αναμένεται ένα ακόμη “Next Fest”, λίγο πριν το “Summer Sale” που θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου. Τέλος, το “Survival” αναμένεται στις 18-25 Ιουλίου.

Όπως μπορείτε να δείτε, θα υπάρξουν δύο εκδηλώσεις του Next Fest. Πρόκειται για events μεγάλης διάρκειας που επικεντρώνονται κυρίως σε επερχόμενα παιχνίδια. Επίσης, θα υπάρξουν πολλά livestreams προγραμματιστών σε όλο το Next Fest και οι fans θα μπορούν να παρακολουθούν εκατοντάδες demo για παιχνίδια που αναμένονται στο Steam.