Τα δωρεάν Xbox παιχνίδια του Μαΐου από τα Games With Gold    

Αποκαλύφθηκαν οι προτάσεις της Microsoft για το μήνα

Τα δωρεάν Xbox παιχνίδια του Μαΐου από τα Games With Gold  

Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης βρίσκεται προ των πυλών και έτσι η Microsoft ανακοίνωσε τώρα τα νέα δωρεάν παιχνίδια που θα προσφέρει στους συνδρομητές του Xbox Live Gold για τον Μάιο του 2022. Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι Xbox One και Xbox Series X|S με ενεργή συνδρομή θα μπορούν να αποκτήσουν ως συνήθως τέσσερα παιχνίδια.

Ξεκινώντας, από την 1η Μαΐου θα είναι διαθέσιμο το Yoku’s Island Express για τα Xbox One και Series X|S, καθώς και το Hydro Thunder Hurricane για το Xbox 360. Έπειτα, στις 16 του μήνα θα προστεθούν και τα The Inner World – The Last Wind Monk και Viva Piñata Party Animals.

Φυσικά, το highlight του μήνα είναι το Yoku’s Island Express, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε το 2018, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια, αφού συνδυάζει με ιδιαίτερο τρόπο το platforming, με το concept των pinball.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια του Xbox 360 είναι διαθέσιμα και στο Xbox One μέσω του Backwards Compatibility προγράμματος, ενώ φυσικά όλοι οι τίτλοι είναι συμβατοί και με τα Xbox Series X | S. Παράλληλα, όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα δωρεάν και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate.

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.