Age of Empires IV: Παίξτε από σήμερα τη νέα έκδοση του RTS τίτλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το Age of Empires IV: Anniversary Edition στα Xbox
23 Αυγούστου 2023 13:38
Age of Empires IV: Παίξτε από σήμερα τη νέα έκδοση του RTS τίτλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το Opening Night Live που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια της Gamescom 2023, η Microsoft ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε το Age of Empires IV: Anniversary Edition στα Xbox

Πρόκειται για τη νέα έκδοση του RTS τίτλου της Relic Entertainment που κυκλοφόρησε τώρα για τα Xbox One, Xbox Series X και S, καθώς και στο Xbox Game Pass. Ναι, εάν είστε συνδρομητές στην υπηρεσία της Microsoft θα μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς να πληρώσετε κάτι παραπάνω. Αξίζει να αναφερθεί ότι το παιχνίδι κοστίζει 39.99 ευρώ.

Η έκδοση των κονσολών φέρνει ένα νέο User Interface που είναι όπως πρέπει για το Xbox χειριστήριο, ενώ η ομάδα ανάπτυξης έχει συμπληρώσει έναν ολόκληρο οδηγό για να σας μάθει πώς ακριβώς να παίζετε το παιχνίδι.

Η Anniversary Edition φέρνει και ένα νέο σύστημα ονόματι “Villager Priority System”, ενώ παράλληλα υποστηρίζει 4K ανάλυση στο Xbox Series X, 1080P στο Xbox Series S, 1440P στο Xbox One X και 900P στο Xbox One. Εκτός από αυτές τις αναλύσεις, στο Xbox Series X και στο S υπάρχει η δυνατότητα και για 60FPS.

Η περιγραφή του Age of Empires IV: Anniversary Edition σύμφωνα με την Microsoft:

Γιορτάζοντας τον πρώτο της χρόνο προσφοράς χαράς σε εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως, η βραβευμένη και με τις καλύτερες πωλήσεις σειρά στρατηγικής συνεχίζεται με το Age of Empires IV: Anniversary Edition και σε βάζει στο επίκεντρο ακόμα πιο επικών ιστορικών μαχών που διαμόρφωσαν τον κόσμο.

Με γνωστούς αλλά και με καινοτόμους νέους τρόπους για να επεκτείνεις την αυτοκρατορία σου σε τεράστια τοπία με εκπληκτική 4K οπτική πιστότητα, το Age of Empires IV: Anniversary Edition φτάνει το εξελιγμένο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στο επόμενο επίπεδο σε αυτή την εορταστική νέα έκδοση που περιλαμβάνει μια σειρά από δωρεάν νέο περιεχόμενο, όπως ολοκαίνουριους πολιτισμούς, νέους χάρτες, πρόσθετες ενημερώσεις και γλώσσες εντός του παιχνιδιού, καθώς και με νέες κυριαρχίες, προκλήσεις, χλευασμούς και ατιμίες –όλα σε μια εκπληκτική τιμή που περιλαμβάνει περισσότερη ιστορία από ποτέ!

Δύο Νέοι Πολιτισμοί, 8 Νέοι Χάρτες - Οδήγησε τους ισχυρούς Μαλιανούς της Δυτικής Αφρικής ως ένα από τα πλουσιότερα εμπορικά έθνη όλων των εποχών, καθώς εστιάζεις στην ισχυρή οικονομική ικανότητα εξόρυξης και επένδυσης σε χρυσό.

Ή δημιούργησε μία από τις μακροβιότερες αυτοκρατορίες στην ιστορία με τον οθωμανικό πολιτισμό και την καλά εκπαιδευμένη στρατιωτική δύναμή του, η οποία διαθέτει τα μεγαλύτερα όπλα πολιορκίας με πυρίτιδα που υπάρχουν –τα Μεγάλα Βομβαρδιστικά– ισχυρά κανόνια που μπορούν να ρίξουν οποιονδήποτε αντίπαλο σταθεί στο δρόμο σου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως οι Xbox εκδόσεις υποστηρίζουν κανονικά και πληκτρολόγιο και ποντίκι, ενώ υπάρχει και προαιρετικό crossplay, καθώς και η δυνατότητα να παίξει κάποιος μέσω του Xbox Cloud Gaming του Game Pass όταν βρίσκεται μακριά από την κονσόλα του.