ΦΗΜΗ: Η 2K Games φτιάχνει το δικό της Rocket League με μηχανάκια

Το οποίο μάλλον θα αποκαλυφθεί σύντομα
27 Απριλίου 2022 13:43
ΦΗΜΗ: Η 2K Games φτιάχνει το δικό της Rocket League με μηχανάκια

Η 2K Games φημολογείται πως ετοιμάζει τον δικό της ανταγωνιστή για το πασίγνωστο free-to-play παιχνίδι Rocket League. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα δημοσίευμα του ρεπόρτερ Tom Henderson, ο οποίος μόλις πριν μερικές ώρες διέρρευσε -το πλέον επιβεβαιωμένο- Project Q της Ubisoft. Συγκεκριμένα, γράφοντας για το Exputer, ο Henderson αποκάλυψε πως η εταιρία των NBA 2K και WWE 2K θέλει να δοκιμάσει την τύχη της και στο «ποδόσφαιρο με οχήματα», μέσα από ένα παιχνίδι που θα ονομάζεται Gravity Goal και το οποίο αντί για αυτοκίνητα θα δίνει στους παίκτες τον έλεγχο μοτοσυκλετών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Gravity Goal επισημαίνεται πως θα προσφέρει 1v1, 2v2, και 3v3 αγώνες, με την εμπειρία να μοιάζει αρκετά με το Rocket League, αφού στόχος των παικτών θα είναι να σκοράρουν με μια μπάλα που θα χτυπούν με τα δίκυκλά τους.

Ωστόσο, θα υπάρχουν και αρκετές διαφορές. Αντί για οχημάτων τεσσάρων τροχών, οι παίκτες θα ελέγχουν μηχανές που θα θυμίζουν αυτές της σειράς TRON, με το όλο παιχνίδι γενικότερα να έχει μια φουτουριστική αισθητική. Συγχρόνως, οι παίκτες θα μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στις μοτοσυκλέτες των αντιπάλων τους, χρησιμοποιώντας δίσκους που θυμίζουν αυτούς του χόκεϊ που είτε θα σταματούν είτε θα κάνουν πιο αργά τα οχήματα που χτυπούν.  

Τέλος, ο Henderson σημείωσε πως το Gravity Goal θα είναι πιθανότατα και αυτό free-to-play κυκλοφορία, αφού η Take-Two έχει ήδη αποκαλύψει πως σχεδιάζει 26 δωρεάν τίτλους. Συγχρόνως, αναφέρεται πως το παιχνίδι θα καταφθάσει μάλλον μόνο για πλατφόρμες νέας γενιάς, Xbox Series X|S, PS5 και PC, με την επίσημη αποκάλυψή του να είναι προγραμματισμένη κατά πάσα πιθανότητα για μέσα στους επόμενους μήνες.