Το Project Q είναι το νέο πολύχρωμο PvP παιχνίδι της Ubisoft – Δεν είναι battle royale

Επιβεβαιώθηκε πλέον και επίσημα
24 Απριλίου 2022 16:51
Το Project Q είναι το νέο πολύχρωμο PvP παιχνίδι της Ubisoft – Δεν είναι battle royale

Στα τέλη του 2021, το Project Q της Ubisoft είχε διαρρεύσει μέσα από το τεράστιο leak της βάσης δεδομένων του GeForce Now, μαζί με διάφορα άλλα παιχνίδια που δεν είχαν ανακοινωθεί ακόμη. Τώρα, πριν μερικά εικοσιτετράωρα, το γύρο του διαδικτύου έκανε ένα δημοσίευμα του πλέον γνωστού ρεπόρτερ Tom Henderson, ο οποίος αποκάλυψε και gameplay πλάνα από το παιχνίδι, αναφέροντας πως είναι ένα "PvP battle arena game", που θα έχει λίγους παίκτες σε κάθε match, με γρήγορους battle royale αγώνες σε έναν μικρό χάρτη, καθώς και ένα παραδοσιακό objective capture mode.

Τα πλάνα που διέρρευσαν έμοιαζαν αρκετά με το Fortnite όσον αφορά το εικαστικό, ωστόσο το παιχνίδι φαίνεται να δίνει έμφαση στις melee μάχες και στην κίνηση, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει από το πολλά άλλα PvP shooters της αγοράς.

Τελικά, μετά τη δεύτερη αυτή διαρροή, η Ubisoft αποφάσισε να ανακοινώσει και επίσημα το Project Q. Αν και για την ώρα το τελικό όνομα του παιχνιδιού δεν αποκαλύφθηκε, η γαλλική εταιρία ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα team battle arena και όχι για battle royale. Το παιχνίδι θα έχει ποικιλία από PvP modes με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση.

Επιπροσθέτως, η Ubisoft τόνισε πως το Project Q δε συνδέεται με την Quartz πλατφόρμα της και έτσι δε θα περιλαμβάνει NFTs. Τα σχετικά tweets της ακολουθούν παρακάτω.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα που ετοίμασε η Ubisoft για το παιχνίδι, το Project Q αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Tags: