Η σειρά τένις παιχνιδιών Top Spin επιστρέφει μετά από 13 χρόνια!

Από το στούντιο των Mafia
17 Ιανουαρίου 2024 16:54
Η σειρά τένις παιχνιδιών Top Spin επιστρέφει μετά από 13 χρόνια!

Αυτό και αν ήταν ένα όνομα που είχαμε να ακούσουμε καιρό. Δεκατρία χρόνια για την ακρίβεια. Ναι, μετά από τουλάχιστον μια δεκαετία, η 2K Games ανακοίνωσε ότι η σειρά Top Spin θα επιστρέψει με ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο για τις πλατφόρμες της τρέχουσας γενιάς.

Υποδεχθείτε το TopSpin 2K25, το οποίο έρχεται από την ομάδα των Mafia παιχνιδιών, Hangar 13. Η επίσημη περιγραφή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο κόσμος του τένις και της 2K συγκρούστηκαν. Το TopSpin 2K25 είναι το επόμενο must-play αθλητικό παιχνίδι από την 2K που θα κάνει πλήρως immerse τους λάτρεις του αθλήματος στον κόσμο του τένις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το timing της ανακοίνωσης μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού το παιχνίδι παρουσιάστηκε σε συνδυασμό με το Australian Open, το πρώτο Grand Slam του 2024. Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα τι modes θα περιλαμβάνει, πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει ή ποιους γνωστούς αθλητές του χώρου θα περιλαμβάνει. Ωστόσο, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε ένα σύντομο trailer που προετοιμάζει το έδαφος.

Για την ιστορία, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς ήταν το Top Spin 4, το οποίο είχε κυκλοφορήσει για τα PlayStation 3, Nintendo Wii και Xbox 360, το Μάρτιο του 2011. Βέβαια, αν κρίνουμε από το όνομα του νέου κεφαλαίου, οι fans δε θα χρειαστεί να περιμένουν ξανά τόσο, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσουν κυκλοφορίες σε ετήσιο επίπεδο από εδώ και στο εξής, όπως συμβαίνει και με το NBA 2K.

Ακολουθεί το πρώτο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση