Ο Hideo Kojima κάνει tease το επόμενο παιχνίδι του και φαίνεται να είναι για το PS5 (ΕΙΚΟΝΑ)

Η κρυμμένη λεπτομέρεια στη νέα εικόνα που ανάρτησε
25 Απριλίου 2022 11:48
Ο Hideo Kojima κάνει tease το επόμενο παιχνίδι του και φαίνεται να είναι για το PS5 (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο όπως πάντα δραστήριος στα social media, Hideo Kojima, ανάρτησε μια νέα φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, στην οποία φαίνεται μια καρέκλα σκηνοθέτη με το όνομά του. Ο Ιάπωνας δημιουργός προφανώς κάνει tease το επόμενο project του, δείχνοντας τα νέα γραφεία της Kojima Productions, ωστόσο η εικόνα από το στούντιο φαίνεται πως κρύβει και μια σημαντική λεπτομέρεια.

Συγκεκριμένα, σε εμφανές σημείο δίπλα από το χώρο όπου φωτογράφισε και εργάζεται ο Hideo, φαίνεται ένα PlayStation 5 development kit. Προφανώς, ένα dev kit σε ένα στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών δεν είναι κάτι νέο. Ίσα, ίσα είναι μάλλον αναμενόμενο, αφού πρόσφατα η Kojima Productions κυκλοφόρησε το Death Stranding Director's Cut για τη next-gen κονσόλα της Sony.

Ωστόσο, μπορεί να αποτελεί και ένδειξη πως το επόμενο παιχνίδι της ομάδας αναπτύσσεται για το PS5. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού την προηγούμενη χρονιά είχαν ακουστεί φήμες πως ο Hideo Kojima και το Xbox βρισκόντουσαν σε συζητήσεις, καθώς η Microsoft ήθελε να αναλάβει το επόμενο παιχνίδι του.

Ακολουθεί η δημοσίευση του Kojima:

Για την ιστορία, αυτές δεν είναι οι μόνες φήμες που έχουν ακουστεί τελευταία για τον Hideo Kojima και το επόμενο project του. Συγκεκριμένα, πριν μερικά εικοσιτετράωρα το internet πίστευε πως το στούντιό του εξαγοράστηκε από το PlayStation, κάτι που τελικά έσπευσε να διαψεύσει ο ίδιος του. Περισσότερα σχετικά με το όλο περιστατικό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.