Horizon Forbidden West: Το νέο patch διορθώνει ένα bug που η Aloy χοροπηδούσε ανεξέλεγκτα

Διαθέσιμη η νέα ενημέρωση
20 Απριλίου 2022 16:55
Horizon Forbidden West: Το νέο patch διορθώνει ένα bug που η Aloy χοροπηδούσε ανεξέλεγκτα

Η Guerilla Games δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι και συνεχίζοντας με αμείωτους ρυθμούς, μόλις κυκλοφόρησε μια ακόμη ενημέρωση για το Horizon Forbidden West, με στόχο να κάνει την εμπειρία των παικτών καλύτερη και ομαλότερη.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το ολλανδικό στούντιο κυκλοφόρησε το Patch 1.12 τόσο για την PS5 όσο και για την PS4 έκδοση του τίτλου. Αυτό διορθώνει ένα πρόβλημα που έκανε τους Companions να παγώνουν όταν δεχόντουσαν hit σε κάποια μάχη, ενημερώνει το πεδίο του crafting κάτω από το Weapon Wheel με νέα UI στοιχεία που δείχνουν καλύτερα τους διάφορους πόρους, ενώ φέρνει βελτιώσεις και για το skill tree, όπου πλέον είναι πιο ξεκάθαρο αν υπάρχουν ανεκμετάλλευτοι πόντοι.

Μάλιστα, το update διορθώνει και ένα ξεκαρδιστικό bug που έκανε την Aloy να χοροπηδά έντονα όταν έπαιζε κάποιο loot animation. Συγκεκριμένα, το επίσημο changelog αναφέρει χαρακτηριστικά:

Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η Aloy μπορεί να χοροπηδούσε έντονα για έως και 10 δευτερόλεπτα κατά το looting ενός αντικειμένου. Τα εορταστικά loot raves τελειώνουν λοιπόν, αλλά θα ζουν στις μνήμες μας

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά δε φαίνεται να έχει επιλυθεί το θέμα με την ποιότητα της εικόνας στο Performance mode του παιχνιδιού στο PS5, οπού πολλοί αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν έντονο shimmering.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες στο επίσημο subreddit πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ.