Το JRPG Scarlet Nexus έφτασε ένα πολύ μεγάλο ορόσημο

Και ευχαριστεί τους παίκτες και την κοινότητα του Xbox Game Pass
14 Απριλίου 2022 07:49
Το JRPG Scarlet Nexus έφτασε ένα πολύ μεγάλο ορόσημο

Η Bandai Namco ανακοίνωσε πως το Scarlet Nexus έφτασε ένα μεγάλο ορόσημο. Αναλυτικότερα, το JRPG έχει ξεπεράσει πλέον τους δύο εκατομμύριο παίκτες, με την εταιρία να τους ευχαριστεί όλους παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των πιστών fans που απόλαυσαν το παιχνίδι μέσα από το Xbox Game Pass και το PC Game Pass.

Αν αναλογιστούμε πως το Scarlet Nexus είναι ένα ολοκαίνουργιο IP, το οποίο μάλιστα ανήκει στο κάπως πιο niche genre των JRPGs, σίγουρα οι δύο εκατομμύρια παίκτες σε λιγότερο από ένα χρόνο δεν είναι και μικρό κατόρθωμα.

Ακολουθεί το ευχαριστήριο tweet της Bandai Namco, το οποίο συνοδεύεται και από ένα ειδικό εικαστικό.

Το Scarlet Nexus είναι διαθέσιμο από πέρυσι τον Ιούνιο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα ως ‘Scarlet Guardians’ να σώσουν τους ανθρώπους και την New Himuka από τις επιθέσεις των ‘Other’.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει ακόμη τον τίτλο και θέλετε να μάθετε περισσότερα πριν αφιερώσετε το χρόνο σας, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό trailer που είχε δημοσιεύσει η ομάδα ανάπτυξης λίγο πριν την κυκλοφορία του, εξηγώντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.