Τεράστιο update για το Gran Turismo 7 που απαντά στα παράπονα των παικτών

Με πληθώρα σημαντικών αλλαγών
07 Απριλίου 2022 11:41
Τεράστιο update για το Gran Turismo 7 που απαντά στα παράπονα των παικτών

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Polyphony Digital είχε υποσχεθεί πως πρόκειται να κάνει μεγάλες αλλαγές στο Gran Turismo 7, έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις των παικτών για την always online φύση του τίτλου και τα microtransactions του. Για την ιστορία, το θέμα είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις που το παιχνίδι έφτασε να έχει τη μικρότερη βαθμολογία χρηστών στην ιστορία του PlayStation στο Metacritic.

Τώρα, το Update 1.11 είναι πλέον διαθέσιμο για τις PS4 και PS5 εκδόσεις του παιχνιδιού, διορθώνοντας πολλά από τα κακώς κείμενα. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση φέρνει στο παιχνίδια νέα events, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων αγώνων σε πίστες όπως οι Le Mans, Sardegna και Tokyo Expressway, τα οποία έρχονται να προστεθούν προς το τέλος του campaign. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο αυτά τα events όσο και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θα ανταμείβουν πλέον πιο γενναιόδωρα τους παίκτες.

Συγχρόνως, τα ψηφιακά πορτοφόλια των οδηγών έγιναν μεγαλύτερα, αφού θα μπορούν να φιλοξενούν 100 εκατομμύρια Cr. Παράλληλα, τα θρυλικά αυτοκίνητα θα είναι λίγο ευκολότερο να αποκτηθούν, αφού περισσότερα θα είναι διαθέσιμα κάθε δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι αλλαγές και οι βελτιώσεις δε σταματούν εκεί, αφού πέρα από την in-game οικονομία, η Polyphony Digital βελτίωσε και τα physics στις off-road πίστες, έκανε διορθώσεις στα γραφικά, στην AI, στα replays, στον ήχο και σε διάφορους άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό changelog που περιγράφει αναλυτικά όλα όσα έφερε το Update 1.11 στο Gran Turismo 7 πατώντας εδώ.