Starfield: Το νέο βίντεο προσφέρει μια κλεφτή ματιά στον ρομποτικό μας βοηθό

Δείτε το νέο behind the scenes βίντεο
06 Απριλίου 2022 17:43
Starfield: Το νέο βίντεο προσφέρει μια κλεφτή ματιά στον ρομποτικό μας βοηθό

Η Bethesda συνεχίζει το teasing, δίνοντας με το σταγονόμετρο τις νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο RPG της, το Starfield.

Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε μέσω του IGN ένα νέο behind the scenes βίντεο, στο οποίο ο lead artist του παιχνιδιού Istvan Pely αποκαλύπτει περισσότερα για τον ρομποτικό companion που θα μπορούμε να επιστρατεύσουμε στο παιχνίδι, τον VASCO. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού πρόκειται για ένα ρομπότ που μπορεί να βοηθήσει τους επίδοξους εξερευνητές στις εκστρατείες τους, όντας ικανό να περιηγηθεί ακόμα και σε δύσκολα εδάφη, κουβαλώντας όλο το gear που μπορεί να χρηστεί ένας διαστημικός ταξιδιώτης.

Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου του 2022 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Για την ιστορία, πρόσφατα αποκαλύφθηκε και το επικό μουσικό θέμα του, το οποίο μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ,  ενώ ο Todd Howard είχε αναφέρει και μερικές λεπτομέρειες για την εισαγωγή των παικτών στον ανοικτό κόσμο. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε το πιο πρόσφατο Into the Starfield βίντεο της ομάδας και νέες concept art εικόνες.