Δέκα λεπτά δράσης και εξερεύνησης από το Forspoken του PS5  (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα gameplay πλάνα από το παιχνίδι
30 Μαρτίου 2022 16:27
Δέκα λεπτά δράσης και εξερεύνησης από το Forspoken του PS5  (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το Game Informer, η Square Enix και το gaming μέσο έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη βίντεο για την επερχόμενη αποκλειστικότητα του PS5, το Forspoken.

Το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό έχει διάρκεια περίπου 10 δέκα λεπτά και απαρτίζεται εξολοκλήρου από gameplay πλάνα που παρουσιάζουν το σύστημα μάχης, αλλά και την ταχύτατη και στιλάτη περιήγηση στον τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια ακόμη γεύση από δύο βασικά στοιχεία του νέου RPG της εταιρίας, πριν την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο.

Δείτε το νέο gameplay βίντεο του Forspoken:

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο Forspoken οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Frey Holland, η οποία τηλεμεταφέρεται μυστηριωδώς από τη Νέα Υόρκη στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη Athia, με ένα μαγικό βραχιόλι που έχει αισθήσεις να είναι τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο της. Η νέα της αυτή κυνική σύντροφος θα βοηθήσει την Frey να επιβιώσει και να αναζητήσει ένα καινούργιο σπίτι.

Να σημειωθεί μάλιστα πως ο τίτλος αναπτύσσεται από τη Luminous Productions, την ομάδα ανάπτυξης του Final Fantasy XV.

Έπειτα από μια μικρή αναβολή που ανακοινώθηκε πρόσφατα, το Forspoken αναμένεται τελικά να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου του 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για το PlayStation 5 όσον αφορά τις κονσόλες. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε να κάνουμε με χρονική αποκλειστικότητα για τα δύο πρώτα χρόνια του τίτλου στην αγορά.