Το Choose or Die είναι το νέο “καταραμένο” θρίλερ του Netflix – Πρώτο trailer

Ένα παιχνίδι που πήγε στραβά
29 Μαρτίου 2022 23:48
Το Choose or Die είναι το νέο “καταραμένο” θρίλερ του Netflix – Πρώτο trailer

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο του trailer για τη νέα του ταινία τρόμου Choose or Die.

Πρόκειται για μια βρετανική παραγωγή, η οποία θυμίσει Black Mirror, εστιάζοντας σε μια νεαρή μαθήτρια, η οποία παίζει ένα παράξενο survival horror παιχνίδι της δεκαετίας του '80, σε μια προσπάθεια να εισπράξει μια δελεαστική αμοιβή 125,000 δολαρίων. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μια αρκετά σκοτεινή τροπή, όταν αντιλαμβάνεται πως το παιχνίδι ήταν καταραμένο και έτσι έχει αρχίσει να επηρεάζει την πραγματικότητα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Iola Evans (Carnival Row, The 100), την οποία βλέπουμε στο trailer να προσπαθεί να κλείσει το laptop της και να τερματίσει το παιχνίδι, όταν τελικά είναι ήδη αργά. Το καστ συμπληρώνει ο Asa Butterfield, τον οποίο οι συνδρομητές του Netflix γνωρίζουν ήδη από την δημοφιλής σειρά Sex Education, καθώς και ο Eddie Marsan (The World's End, 21 Grams).

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Απριλίου.

Η επίσημη περιγραφή του Choose or Die από το Netflix:

Αφού ανοίξει ένα χαμένο survival horror παιχνίδι της δεκαετίας του '80, μια νεαρή προγραμματιστής εξαπολύει μια κρυφή κατάρα που διαλύει την πραγματικότητα, αναγκάζοντάς την να πάρει τρομακτικές αποφάσεις και να αντιμετωπίσει θανατηφόρες συνέπειες.

Δείτε το πρώτο trailer του Choose or Die: