Ολοκλήρωσε το Elden Ring μέσα σε 25 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έσπασε το ρεκόρ
25 Μαρτίου 2022 15:52
Ολοκλήρωσε το Elden Ring μέσα σε 25 λεπτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παγκόσμιο speedrun ρεκόρ του Elden Ring έσπασε για άλλη μια φορά. Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι ένας παίκτης κατάφερε να ολοκληρώσει το open-world RPG παιχνίδι της FromSoftware σε μόλις μισή ώρα, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό το ρεκόρ έσπασε ήδη.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το DualShockers, ο streamer και γνωστός speedrunner, Hazeblade, ολοκλήρωσε το Elden Ring πριν από λίγες ώρες, μέσα σε…25 λεπτά. Ναι, καλά διαβάσατε. Ωστόσο δεν το τερμάτισε με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά με ένα glitch που ονομάζεται “zipping” ή και “wrong warping”, που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν teleport σε διάφορα μέρη του χάρτη, όποτε θέλουν, επιτρέποντάς τους έτσι, να παραλείπουν μεγάλα μέρη του παιχνιδιού.

Αξίζει να αναφερθεί, πως δεν επέλεξε το Samurai class όπως πολλοί άλλοι speedrunners, αλλά τον Warrior και ταυτόχρονα “λούταρε” το Icerind Hatchet που είναι δημοφιλές στην κοινότητα για την ικανότητά του να παγώνει τους εχθρούς.

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.