Οι RPG μηχανισμοί του Vampire: The Masquerade – Swansong αποκαλύπτονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στα ράφια των καταστημάτων
25 Μαρτίου 2022 13:06
Οι RPG μηχανισμοί του Vampire: The Masquerade – Swansong αποκαλύπτονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Vampire: The Masquerade – Swansong μόλις απέκτησε ακόμη ένα trailer που σας παρουσιάζει τους RPG μηχανισμούς του. Το επερχόμενο RPG που είναι βασισμένο στο επιτραπέζιο παιχνίδι, έρχεται σύντομα σε κονσόλες και PC και εσείς πρόκειται να πάρετε τον έλεγχο τριών ηρώων, όπου ο καθένας έχει το δικό του gameplay στιλ και ύφος.

Εκτός από κλασσικά RPG skills, όπως το lockpick, οι ήρωες έχουν επίσης πολλές βαμπίρ δυνάμεις που θα ονομάζονται, Disciplines. O Galeb, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Fortitude, για να αντέξει πολλά physical attacks. H Emem, χρησιμοποιεί το Celerity για να φτάσει σε διάφορες περιοχές που οι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση, ενώ η Leysha, μπορεί να κρυφτεί η ίδια ή να κρύψει ακόμα και αντικείμενα, με το Obfuscate. Αυτά είναι μόλις μερικά skills που θα έχετε στο παιχνίδι.

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του τίτλου:

Όταν μια αιφνιδιαστική επίθεση ρίχνει τους βρικόλακες της Βοστώνης στο χάος, με αμέτρητους νεκρούς και αγνοούμενος, ο Πρίγκιπας στρέφεται σε αυτούς που μπορεί να εμπιστευτεί. Τον Galeb, την Leysha και τον Emem. Εκείνοι θα χρειαστεί να συνδυάσουν τις δεξιότητές τους για να ανακαλύψουν την αιτία της επίθεσης.

Το Vampire: The Masquerade – Swansong θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσω Epic Games Store, στις 19 Μαΐου του 2022.