Στο νέο trailer του Vampire: The Masquerade – Swansong μία εφιαλτική νύχτα πλησιάζει

Σύντομα η κυκλοφορία του τίτλου
08 Απριλίου 2022 16:20
Στο νέο trailer του Vampire: The Masquerade – Swansong μία εφιαλτική νύχτα πλησιάζει

Η Nacon σε συνεργασία με την Big Bad Wolf Studio έδωσαν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer από το RPG, Vampire: The Masquerade – Swansong. Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, το νέο βίντεο ονομάζεται “The Night has Come” και ουσιαστικά είναι το pre-order trailer για εσάς που θέλετε να προαγοράσετε τον τίτλο.

Αν σκέφτεστε, λοιπόν, να κάνετε pre-order το παιχνίδι, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η ομάδα ανάπτυξης θα σας κάνει δώρο διάφορα καλούδια, όπως ρούχα για τους κεντρικούς χαρακτήρες. Επιπροσθέτως, το νέο βίντεο μάς δείχνει και ολοκαίνουργιες in-game σκηνές που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν.

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία και τους gameplay μηχανισμούς του τίτλου:

Όταν μια αιφνιδιαστική επίθεση ρίχνει τους βρικόλακες της Βοστώνης στο χάος, με αμέτρητους νεκρούς και αγνοούμενος, ο Πρίγκιπας στρέφεται σε αυτούς που μπορεί να εμπιστευτεί. Τον Galeb, την Leysha και τον Emem. Εκείνοι θα χρειαστεί να συνδυάσουν τις δεξιότητές τους για να ανακαλύψουν την αιτία της επίθεσης.

Εκτός από κλασσικά RPG skills, όπως το lockpick, οι ήρωες έχουν επίσης πολλές βαμπίρ δυνάμεις που θα ονομάζονται, Disciplines. O Galeb, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Fortitude, για να αντέξει πολλά physical attacks. H Emem, χρησιμοποιεί το Celerity για να φτάσει σε διάφορες περιοχές που οι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση, ενώ η Leysha, μπορεί να κρυφτεί η ίδια ή να κρύψει ακόμα και αντικείμενα, με το Obfuscate. Αυτά είναι μόλις μερικά skills που θα έχετε στο παιχνίδι.

Το Vampire: The Masquerade – Swansong θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσω Epic Games Store, στις 19 Μαΐου του 2022.