To Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 έχει νέο στούντιο, νέο trailer και νέα ημερομηνία

Αναγεννιέται από τις στάχτες του το project
03 Σεπτεμβρίου 2023 19:19
To Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 έχει νέο στούντιο, νέο trailer και νέα ημερομηνία

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 φαίνεται πως βγήκε από το ‘development hell’, αφού μετά τις πολλαπλές αναβολές το 2020 και το 2021, τελικά η publishing εταιρία Paradox το έδωσε σε μια νέα ομάδα ανάπτυξης που ξεκίνησε από την αρχή το εγχείρημα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο της PAX Wes μάθαμε πως το sequel του cult classic τίτλου βρίσκεται στα χέρια της The Chinese Room, ένα στούντιο που είναι γνωστό για παιχνίδια όπως τα Dear Esther, Korsakovia, Amnesia: A Machine for Pigs και Everybody's Gone to the Rapture. Μάλιστα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε και ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer, το οποίο αποκαλύπτει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024 για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τόσο το εν λόγω βίντεο, όσο και το βίντεο αποκάλυψης της νέας ομάδας ανάπτυξης.

Για την ιστορία, με αφορμή την ανακοίνωση, ο Studio Direct της The Chinese Room, Ed Daly, δήλωσε:

Το Vampire: The Masquerade κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Το σκοτεινό σκηνικό του κόσμου του, γεμάτο με περίπλοκες αφηγήσεις χτισμένες πάνω στη σύγχρονη κοινωνία, ταιριάζει απόλυτα με τις εμπειρίες του στούντιό μας. Το Bloodlines 2 είναι το πιο φιλόδοξο project μας μέχρι σήμερα. Οι fans του franchise περιμένουν με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Φέρνουμε περισσότερα από 15 χρόνια βραβευμένης εμπειρίας στο project, δημιουργώντας ένα παιχνίδι που θα τιμά την κληρονομιά του προκατόχου του, φέρνοντας παράλληλα το gameplay του στη σύγχρονη εποχή.