Ακατάπαυστη δράση στο νέο gameplay βίντεο του Forspoken του PS5

Μια χορταστική ματιά στο σύστημα μάχης
23 Μαρτίου 2022 13:41
Ακατάπαυστη δράση στο νέο gameplay βίντεο του Forspoken του PS5

Η Square Enix σε συνεργασία με το Game Informer μόλις έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay βίντεο για την επερχόμενη αποκλειστικότητα του PS5, το Forspoken.

Αναλυτικότερα, το βίντεο που δημοσιεύτηκε έχει διάρκεια περίπου έξι λεπτά και απαρτίζεται εξολοκλήρου από gameplay πλάνα που παρουσιάζουν το σύστημα μάχης, Κάπως, έτσι, λοιπόν, παίρνουμε μια χορταστική γεύση από το combat του τίτλου, το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διάφορες μαγείες που μπορεί να εξαπολύσει η πρωταγωνίστρια, με έντονα particles effects να γεμίζουν την οθόνη, κλέβοντας την παράσταση.

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο Forspoken οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Frey Holland, η οποία τηλεμεταφέρεται μυστηριωδώς από τη Νέα Υόρκη στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη Athia, με ένα μαγικό βραχιόλι που έχει αισθήσεις να είναι τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο της. Η νέα της αυτή κυνική σύντροφος θα βοηθήσει την Frey να επιβιώσει και να αναζητήσει ένα καινούργιο σπίτι.

Να σημειωθεί μάλιστα πως ο τίτλος αναπτύσσεται από τη Luminous Productions, την ομάδα ανάπτυξης του Final Fantasy XV.

Δείτε ο νέο gameplay βίντεο του Forspoken:

Έπειτα από μια μικρή αναβολή που ανακοινώθηκε πρόσφατα, το Forspoken αναμένεται τελικά να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου του 2022 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για το PlayStation 5 όσον αφορά τις κονσόλες. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε να κάνουμε με χρονική αποκλειστικότητα για τα δύο πρώτα χρόνια του τίτλου στην αγορά.