Βρικόλακες και χάος έχει το νέο gameplay trailer του Vampire: The Masquerade – Swansong

Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο
18 Μαρτίου 2022 17:04
Βρικόλακες και χάος έχει το νέο gameplay trailer του Vampire: The Masquerade – Swansong

Η Nacon και η ομάδα ανάπτυξης Big Bad Wolf Studio έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο gameplay trailer από το επερχόμενο RPG, Vampire: The Masquerade – Swansong. Ύστερα από τη μικρή καθυστέρηση που είχε λάβει ο τίτλος, πλέον βάζει μπρος τις μηχανές του και αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Μάιο.

Η Nacon έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές πληροφορίες για την ιστορία του παιχνιδιού:

Όταν μια αιφνιδιαστική επίθεση ρίχνει τους βρικόλακες της Βοστώνης στο χάος, με αμέτρητους νεκρούς και αγνοούμενος, ο Πρίγκιπας στρέφεται σε αυτούς που μπορεί να εμπιστευτεί. Τον Galeb, την Leysha και τον Emem. Εκείνοι θα χρειαστεί να συνδυάσουν τις δεξιότητές τους για να ανακαλύψουν την αιτία της επίθεσης.

Σε αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, καλείστε να εξερευνήσετε, να δείτε τι συμβαίνει με αυτή την επίθεση και παράλληλα να προστατέψετε το Masquerade. Όλες οι επιλογές που θα κάνετε θα καθορίσουν το μέλλον της Βοστώνης.

Το Vampire: The Masquerade – Swansong θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσω Epic Games Store, στις 19 Μαΐου του 2022.