Ο Tree Sentinel του “Elden Ring” πάνω στο Τόμας το Τρενάκι είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο mod για το παιχνίδι
18 Μαρτίου 2022 14:20
Ο Tree Sentinel του “Elden Ring” πάνω στο Τόμας το Τρενάκι είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει στο παρελθόν την mod κοινότητα να κάνει “θαύματα” σε αρκετά παιχνίδια, όπως το Resident Evil 2, το Skyrim, το Fallout 4, αλλά και το Sekiro της FromSoftware. Ένα από αυτά τα “θαύματα” είναι και το χιουμοριστικό mod του “Τόμας το Τρενάκι”, το οποίο έχει μπει σε όλους τους παραπάνω τίτλους. Φαίνεται πως ο Τόμας δε θα μείνει ήσυχος και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε τώρα και ως mod στο…Elden Ring.

Αν έχετε ασχοληθεί με τον τίτλο της FromSoftware, σίγουρα θα θυμάστε τον Tree Sentinel, τον ιππότη που μαζί με το άλογό του σάς κάνει τη ζωή δύσκολη από τα πρώτα λεπτά που θα μπείτε στο “Lands Between”. Το εν λόγω mod αλλάζει το έμπιστο άλογο του Tree Sentinel με τον Τόμας το Τρενάκι και ναι, είναι όσο γελοίο φαντάζεστε!

Ήδη το όλο θέμα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και πολλοί παίκτες έχουν εγκαταστήσει το Tree Sentinel Thomas Mod στον υπολογιστή τους.

Πατώντας εδώ, θα μάθετε όλα όσα πρέπει για το New Game+ του Elden Ring, ενώ πατώντας εδώ θα δείτε πόσο έχει πουλήσει μέχρι στιγμής ο open-world RPG τίτλος της εταιρίας.

Tags: