Μόλις μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το remake του Dead Space (BINTEO)

Δείτε τα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα
11 Μαρτίου 2022 21:39
Μόλις μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το remake του Dead Space (BINTEO)

Πιστή στην υπόσχεση της, η Motive πραγματοποίησε μια εκτενής παρουσίαση αφιερωμένη στο επερχόμενο remake του Dead Space.

Στο πλαίσιό της, το στούντιο μίλησε αναλυτικά για τον ηχητικό τομέα του παιχνιδιού, εξηγώντας τις διαφορές αλλαγές και βελτιώσεις που έχει κάνει. Βέβαια, η παρουσίαση δε στάθηκε μόνο εκεί, αφού φιλοξένησε και μερικές σημαντικές αποκαλύψεις.

Αρχικά, επιτέλους μάθαμε το πλαίσιο κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Το remake του Dead Space, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Συγχρόνως, η ομάδα έδωσε στα δημοσιότητα και ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο διάρκειας περίπου δύο λεπτών, το οποίο παρουσιάζει το παιχνίδι στην τρέχουσα υπό ανάπτυξη μορφή του, με όλες τις βελτιώσεις που έχει κάνει στο τεχνικό και στο ηχητικό κομμάτι η Motive.

Δείτε το νέο ατμοσφαιρικό gameplay βίντεο από το remake του Dead Space:

Τέλος, οι developers παρουσίασαν αναλυτικά το A.L.I.V.E. σύστημα, το οποίο αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο μιλά ο Isaac ανάλογα με την τρέχουσα κατάστασή του, τις διαφορές στους ήχους των όπλων σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι και πολλά ακόμη.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά σχετικά αποσπάσματα από την μετάδοση.