Η EA ρωτάει αν θέλετε και remakes για τα Dead Space 2 και Dead Space 3

Θέλει να μάθει την άποψη των παικτών
27 Φεβρουαρίου 2023 13:22
Η EA ρωτάει αν θέλετε και remakes για τα Dead Space 2 και Dead Space 3

Πριν από ένα μήνα, η ομάδα ανάπτυξης Motive Studio έφερε στην τρέχουσα γενιά το Dead Space, τη λατρεμένη horror εμπειρία του 2008, μέσα από ένα εντυπωσιακό remake που δημιουργήθηκε από το μηδέν με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και προσθέτοντας συγχρόνως και νέο περιεχόμενο.

Τώρα, η EA φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να αναβαθμίσει με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα παιχνίδια της τριλογίας. Αναλυτικότερα, όπως αποκάλυψε μέσα από δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο game developer Dillon Rogers, η εταιρία ξεκίνησε να στέλνει μια δημοσκόπηση στους χρήστες με σχετικές ερωτήσεις. Μέσα από αυτή, η EA θέλει να μάθει αν οι παίκτες ενδιαφέρονται για ένα παρόμοιο remake για το Dead Space 2 του 2011 και για το Dead Space 3 του 2013.

Μπορείτε να δείτε τις ερωτήσεις που έλαβαν διάφοροι χρήστες και τις διαθέσιμες απαντήσεις, μέσα από το tweet ακολουθεί παρακάτω:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι το remake του Dead Space κυκλοφορεί από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S, καταφέρνοντας εξαιρετικές πωλήσεις. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του ως η δεύτερη πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, παρόλο που κυκλοφόρησε λίγο πριν την εκπνοή του μήνα.

Με καλές πωλήσεις, διθυραμβικά reviews και θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, οι πιθανότητες για περισσότερα remakes και ίσως και μια γενικότερη επιστροφή της σειράς είναι μάλλον πολλές. Εξάλλου, ήδη το remake έχει ένα επιπλέον τέλος που δεν υπήρχε στο αρχικό παιχνίδι και το οποίο αφήνει να εννοηθεί πως έπεται συνέχεια.

Βέβαια, για την ώρα γνωρίζουμε πως η Motive εργάζεται σε ένα Iron Man παιχνίδι, κάτι που ίσως να επηρεάζει τα σχέδια για το μέλλον του Dead Space, εκτός και αν το στούντιο καταπιαστεί με δύο projects ταυτόχρονα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις τρεις πρώτες ώρες του παιχνιδιού από το live stream των Unboxholics.