Το Dead Space remake έφτασε στο Xbox Game Pass!

Ο θρυλικός sci-fi τίτλος στην υπηρεσία
26 Οκτωβρίου 2023 20:25
Το Dead Space remake έφτασε στο Xbox Game Pass!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Microsoft μόλις έφερε στο Xbox Game Pass το remake του Dead Space, μαζί με άλλους δύο τίτλους. Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι η νέα έκδοση του θρυλικού sci-fi παιχνιδιού της EA θα έφτανε στην υπηρεσία, και πλέον ήρθε ώρα να το απολαύσετε.

Με ένα σύντομο post στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, το επίσημο account του Xbox GR δημοσίευσε μία νέα εικόνα με τον ερχομό των τριών νέων παιχνιδιών που προστέθηκαν σήμερα στην υπηρεσία. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε το Frog Detective: The Entire Mystery στην κονσόλα σας, το Mineko’s Night Market στην κονσόλα και το PC σας, καθώς και το Dead Space remake στο PC και την Xbox κονσόλα σας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το remake του Dead Space κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S, καταφέρνοντας εξαιρετικές πωλήσεις. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του ως η δεύτερη πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, παρόλο που κυκλοφόρησε λίγο πριν την εκπνοή του μήνα.

Σύμφωνα με την ΕΑ, το remake του Dead Space διατηρεί την αισθητική του αρχικού παιχνιδιού, αλλά προφανώς διαμορφώνεται με τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Η EA Motive είναι ομάδα ανάπτυξης πίσω από αυτό το project, το οποίο σίγουρα αξίζει την προσοχή σας εφόσον είστε συνδρομητές στο Xbox Game Pass.