Δύο χρόνια μετά το ban ο DrDisRespect έλυσε τις νομικές του διαφορές με το Twitch

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει;
11 Μαρτίου 2022 18:20
Δύο χρόνια μετά το ban ο DrDisRespect έλυσε τις νομικές του διαφορές με το Twitch

Ο εξαιρετικά δημοφιλής streamer DrDisRespect, γνωστός κατά κόσμον ως Guy Beahm, ανακοίνωσε πως η νομική του διαμάχη με το Twitch αποτελεί πλέον παρελθόν. Βέβαια, ο streamer δεν ξεκαθάρισε ακόμη ούτε τι ακριβώς συνέβη, αλλά και ούτε πως βρέθηκε τελικά η λύση.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter επισημαίνει απλώς το εξής:

Έχω λύσει τη νομική μου διαφωνία με το Twitch. Καμία πλευρά δεν παραδέχεται οποιαδήποτε αδικοπραξία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και τώρα, ο DrDisRespect δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Twitch, αλλά αντιθέτως θα συνεχίζει τις μεταδόσεις του στο YouTube, όπως ξεκαθάρισε μέσα από νέα του δημοσίευση.

Για την ιστορία, ο DrDisRespect δέχθηκε ban από το Twitch το καλοκαίρι του 2020, χάνοντας τους πάνω από 4 εκατομμύρια ακόλουθούς του στην πλατφόρμα. Για αρκετούς μήνες ο streamer επισήμαινε πως δε γνώριζε το λόγο που η εταιρία αποφάσισε να του απαγορεύσει την πρόσβαση, ωστόσο αυτό άλλαξε πέρυσι.

Αναλυτικότερα, τον Αύγουστο του 2021 ο DrDisRespect αποκάλυψε πως έμαθε το λόγο και έτσι αποφάσισε να κινηθεί νομικά απέναντι στο Twitch, αφού το ban είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν σημαντικά το έσοδά του, καθώς και να χάσει συνεργασίες με μακροχρόνιους συνεργάτες του, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν αν είναι ασφαλές να συνεχίσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μαζί του.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα σχετικό βίντεο από πέρυσι το καλοκαίρι, στο οποίο ο streamer είχε μιλήσει αναλυτικότερα για όλα όσα συνέβησαν. Βέβαια, μιας και το θέμα έχει πλέον λυθεί, κατά πάσα πιθανότατα ο λόγος του ban θα μείνει για πάντα ένα μυστήριο.