Το αρχικό Dying Light αναβαθμίστηκε με καλύτερα γραφικά στο PS5

Καθοδόν η ενημέρωση και για το Xbox Series X
08 Μαρτίου 2022 23:38
Το αρχικό Dying Light αναβαθμίστηκε με καλύτερα γραφικά στο PS5

Τι και αν έχουν περάσει περίπου 7 χρόνια από την αρχική του κυκλοφορία, τι και αν έχει βγει πλέον το sequel, η Techland συνεχίζει να κυκλοφορεί ενημερώσεις για το αρχικό Dying Light.

Αναλυτικότερα, η εταιρία μόλις έκανε διαθέσιμο ένα μεγάλο update που αφορά τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, ο οποίος αναβαθμίστηκε στα PlayStation 5 και PlayStation 4 Pro.

Ξεκινώντας με το PS4 Pro, πλέον το παιχνίδι τρέχει με ένα βελτιωμένο 30FPS cap, χωρίς το στούντιο να διευκρινίζει τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Από την άλλη, οι κάτοχοι PS5 θα έχουν τρία modes γραφικών για να επιλέξουν, τα οποία θα λειτουργούν ως εξής:

Το Performance mode θα προσφέρει 60FPS σε Full HD ανάλυση.

Το Balanced mode θα στοχεύει τα 60FPS σε 1440p ανάλυση.

Το High Resolution mode θα προσφέρει 30FPS σε 4K ανάλυση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή η Techland έχει αναβαθμίσει την εμπειρία μόνο στις PlayStation κονσόλες, με την Xbox πλατφόρμα να παίρνει σειρά αμέσως μετά. Συγκεκριμένα, η εταιρία ζήτησε από τους κατόχους Xbox κονσολών να μείνουν συντονισμένοι, καθώς το Dying Light θα αναβαθμιστεί σύντομα και στα Xbox One X, Xbox Series S και Xbox Series X.

Για την ιστορία, το Dying Light 2 κυκλοφόρησε πρόσφατα για PC μέσω Steam και Epic Games Store, καθώς και για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το zombie parkour λούνα παρκ της Techland, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ. Μάλιστα, ο τίτλος κατάφερε και ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στο Steam, οπότε πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε τα πρώτα στατιστικά του.