Μεγάλη καθυστέρηση για το Forspoken της Square Enix

Θα αργήσει αρκετούς μήνες
08 Μαρτίου 2022 10:33
Μεγάλη καθυστέρηση για το Forspoken της Square Enix

H Square Enix μαζί με την Luminous Productions ανακοίνωσαν και επίσημα ότι το επερχόμενο RPG παιχνίδι, Forspoken, θα καθυστερήσει. Αρχικά, ο τίτλος ήταν να καταφθάσει στις 24 Μαΐου, αλλά όπως όλα δείχνουν, η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φέρει αυτό που πραγματικά ονειρεύεται με τον τίτλο φαντασίας.

Πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Forspoken στις 11 Οκτωβρίου 2022. Το όραμά μας για αυτό το νέο συναρπαστικό IP, είναι να προσφέρουμε έναν κόσμο και μία ηρωίδα που οι παίκτες απ’ όλο τον κόσμο θα θέλουν να βιώσουν για τα επόμενα χρόνια. Επομένως, αυτή η καθυστέρηση είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, για να το κάνουμε όσο πιο σωστά γίνεται.

Για το σκοπό αυτό, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, θα επικεντρώσουμε όλες μας τις προσπάθειές μας στο γυάλισμα του παιχνιδιού και ανυπομονούμε να ζήσετε το ταξίδι του Frey αυτό το φθινόπωρο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξή σας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για το Forspoken μαζί σας σύντομα.

Στο Forspoken οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Frey Holland, η οποία τηλεμεταφέρεται μυστηριωδώς από τη Νέα Υόρκη στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη Athia, με ένα μαγικό βραχιόλι που έχει αισθήσεις να είναι τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο της. Η νέα της αυτή κυνική σύντροφος θα βοηθήσει την Frey να επιβιώσει και να αναζητήσει ένα καινούργιο σπίτι.

Το Forspoken βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PC και το PlayStation 5.