Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κόσμο του Ghostwire: Tokyo

Μέσα από το Ghostwire: Tokyo – Prelude
02 Μαρτίου 2022 15:22
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον κόσμο του Ghostwire: Tokyo

Το Ghostwire: Tokyo αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες για τις PlayStation κονσόλες και το PC και μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο trailer. Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο gameplay, αλλά για το launch trailer μιας ψηφιακής νουβέλας που θέλει να σας εξηγήσει καλύτερα τον κόσμο του παιχνιδιού, λίγο πριν την κυκλοφορία του.

Η ιστορία του Prelude επικεντρώνεται στον KK, ενός ντετέκτιβ που ερευνά ένα μυστηριώδες φαινόμενο που διαδραματίζεται περίπου έξι μήνες ακριβώς πριν από τα γεγονότα του Ghostwire: Tokyo. Ακολουθώντας έναν εξαφανισμένο φίλο του, ο KK και οι συνεργάτες του βλέπουν κάποια γεγονότα που έχουν περιγράψει παλιά οι αστικοί θρύλοι.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή τη ψηφιακή νουβέλα μπορείτε να την κατεβάσετε από σήμερα στην κονσόλα σας εντελώς δωρεάν.

Ως παίκτες ξυπνάτε σε έναν κόσμο γεμάτο πνεύματα αλλά μέσα στο κεφάλι σας ανακαλύπτεται ότι ζει ένα μυστηριώδες πνεύμα με τα δικά του κίνητρα. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μαγικές ικανότητες, ξόρκια και διάφορα όπλα για να επιβιώσετε στον εφιαλτικό του κόσμο. Ωστόσο έχουν τονίσει οι δημιουργοί ότι σε επίπεδα τρόμου δε θα φτάνει αυτά του Evil Within και θα είναι πιο ατμοσφαιρικό.

Το Ghostwire: Tokyo αναμένεται στις 25 Μαρτίου 2022 για τα PS5 και PC.