Η Microsoft συζητάει με την Obsidian για το…Fallout: New Vegas 2

Νέες αναφορές
24 Φεβρουαρίου 2022 22:41
Η Microsoft συζητάει με την Obsidian για το…Fallout: New Vegas 2

Έχουν περάσει περίπου 12 χρόνια από την κυκλοφορία του Fallout: New Vegas της Obsidian Entertainment και όπως όλα δείχνουν, αν είστε fans, έχετε ένα λόγο να χαμογελάσετε. Ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με αναφορές, η Microsoft και η Obsidian συζητούν για ένα πιθανό sequel, αν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πρώιμες συζητήσεις.

Αυτό αναφέρει τουλάχιστον ο Jeff Grubb του VentureBeat. Εκείνος αναφέρει πως άνθρωποι των εν λόγω εταιριών κάνουν κάποιες συζητήσεις και ακούγονται οι λέξεις “Obsidian” και “New Vegas 2”. Επίσης, ο Grubb πρόσθεσε πως οι άνθρωποι της Microsoft έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο.

Πολλοί άνθρωποι στην Microsoft πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να “δουλέψει” και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, μη βιάζεστε να χαρείτε γιατί όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο και είναι απλά αναφορές του Grubb. Μάλιστα, αν θα μπορούσε να συμβεί όντως το New Vegas 2 σίγουρα είναι πολλά χρόνια μακριά μας. Πάντως το καλό της «υπόθεσης» είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Microsoft για να γίνει αυτό το παιχνίδι πραγματικότητα.