Το νέο παιχνίδι της ATLUS δεν είναι το Persona 6, αλλά μία σειρά από τα παλιά  

Και δεν πάει το μυαλό σας…

Το νέο παιχνίδι της ATLUS δεν είναι το Persona 6, αλλά μία σειρά από τα παλιά

Η Atlus από το πουθενά ανακοίνωσε το Soul Hackers 2, ένα ολοκαίνουργιο JRPG που φέρνει στο προσκήνιο τη δευτερεύουσα σειρά της “Devil Summoner”. Το παιχνίδι ήρθε κυριολεκτικά από το πουθενά μιας και ένα μυστηριώδες website είχε ανοίξει από την εταιρία πριν μία εβδομάδα και πλέον αποκαλύφθηκε τι “έκρυβε”.

Δυστυχώς, όμως, άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι δεν έγιναν γνωστές. Το πρώτο Soul Hackers κυκλοφόρησε από την Atlus το 1997 στο Sega Saturn και ήταν ένα spin-off παιχνίδι βασισμένο στο δημοφιλές Megami Tensei franchise. Δύο χρόνια αργότερα βρήκε το δρόμο του και στο πρώτο PlayStation, ενώ το 2012 έφτασε και στο Nintendo 3DS.

To Soul Hackers ήταν ουσιαστικά το 2ο παιχνίδι της δευτερεύουσας σειράς, με αρχικό παιχνίδι το Shin Megami Tensei: Devil Summoner που κατέφθασε και αυτό στο Sega Saturn το 1995.

Το Soul Hackers 2 έχει προς το παρόν ημερομηνία μόνο για την Ιαπωνία και πρόκειται να καταφθάσει στις 25 Αυγούστου για PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One, ενώ μία μέρα μετά θα έρθει και στο PC. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.