Η Platinum ζητά δημόσια από το Xbox να συνεργαστούν ξανά για το Scalebound

Νέες δηλώσεις
08 Φεβρουαρίου 2022 18:01
Η Platinum ζητά δημόσια από το Xbox να συνεργαστούν ξανά για το Scalebound

Η πολυσυζητημένη ακύρωση του Scalebound τον Ιανουάριο του 2017 είναι σίγουρα μια από τις μαύρες στιγμές της γενιάς του Xbox One. Το εντυπωσιακό, όμως, είναι πως περιοδικά το παιχνίδι έρχεται ξανά στο προσκήνιο, παρόλο που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε.

Ακριβώς αυτό συνέβη και τώρα, αφού σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησαν στο IGN Ιαπωνίας, ο πρόεδρος της Platinum Games, Atsushi Inaba, καθώς και ο αντιπρόεδρος, Hideki Kamiya, ρωτήθηκαν αν θα ήθελαν να επισκεφτούν ξανά το project.

Το αξιοσημείωτο είναι πως για πρώτη φορά τα μέλη της ομάδας εκδήλωσαν ανοιχτά το ενδιαφέρον τους να συνεργαστούν ξανά με τη Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, ο Inaba απάντησε:

Ο Kamiya πάντα ήθελε να φτιάξει το Scalebound. Θα θέλαμε, λοιπόν, να κάνουμε μια κανονική συζήτηση με τη Microsoft σχετικά με αυτό.

Στη συνέχεια, ο Kamiya, ο οποίος ήταν ο director του παιχνιδιού, πρόσθεσε:

Κάναμε πολλή δουλειά γι’ αυτό το παιχνίδι και δεν ωφελεί την Microsoft να το διατηρεί στην τρέχουσα μορφή του. Επομένως, θα θέλαμε να κάνουμε κάτι γι 'αυτό. Phil! Ας το φτιάξουμε μαζί!

Όπως φαίνεται, λοιπόν, και επίσημα η Platinum Games πετάει το μπαλάκι στην ομάδα του Xbox. Για την ώρα, ούτε ο επικεφαλής του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, ούτε κάποιο άλλο στέλεχος έχουν σχολιάσει τις δηλώσεις της Ιαπωνικής ομάδας, αλλά το τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια είναι άγνωστο.

Αν αναλογιστούμε πως το Xbox φαίνεται να επενδύει πολλά εκατομμύρια τελευταία για το περιεχόμενο στις πλατφόρμες του, ενδεχομένως κάθε σενάριο να είναι πιθανό.