Εξαιρετική η πορεία του Dying Light 2 στο Steam – Βρίσκεται πίσω από το Skyrim

Όσον αφορά το “All time Peak”
07 Φεβρουαρίου 2022 09:13
Εξαιρετική η πορεία του Dying Light 2 στο Steam – Βρίσκεται πίσω από το Skyrim

Το Dying Light 2: Stay Human κυκλοφόρησε πριν μερικά εικοσιτετράωρα και όπως σας ενημερώσαμε ο τίτλος της Techland σημειώνει μια εξαιρετική πορεία στο Steam. Το παιχνίδι, μέσα στο πρώτο του εικοσιτετράωρο κατάφερε να κατεδαφίσει το ρεκόρ παικτών του πρώτου τίτλου της σειράς και έφτασε το μέγιστο των 245,553 ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών μόνο στο Steam.

Τώρα, φαίνεται πως το Dying Light 2 έχει ήδη μπει στα 25 κορυφαία παιχνίδια, αφού πέρασε το KHOLAT και το Halo Infinite. Συγκεκριμένα, ο τίτλος ξεπέρασε τους 274,983 παίκτες και κατέκτησε την 23η θέση, όσον αφορά το ‘All-Time Peak’ ταυτόχρονων παικτών στο Steam και βρίσκεται πίσω από το The Elder Scrolls V: Skyrim. Συγκριτικά, το πρώτο Dying Light είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 45,876 ταυτόχρονους παίκτες όταν έκανε το ντεμπούτο του πριν επτά χρόνια.

Στην 1η θέση παραμένει το PUBG: Battlegrounds με all time peak τους 3.257.248 παίκτες, ενώ 2ο βρίσκεται το Counter-Strike: Global Offensive με 1.308.963 παίκτες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Dying Light 2: Stay Human μέσα από το αναλυτικό review μας, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Το Dying Light 2: Stay Human είναι διαθέσιμο στο Epic Games Store, Steam, αλλά και στα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.