Νέα ματιά στον action RPG τίτλο που ετοιμάζει η Techland των Dying Light

Δείτε τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε
17 Μαρτίου 2023 18:38
Νέα ματιά στον action RPG τίτλο που ετοιμάζει η Techland των Dying Light

Η Techland, η οποία είναι ευρέως γνωστή για παιχνίδια όπως το Dying Light και το Dead Island έδωσε στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον νέο τίτλο που ετοιμάζει.

Όπως είχε δηλώσει και παλιότερα, πρόκειται για έναν AAA open world action-RPG τίτλο σε fantasy σκηνικό. Και η νέα φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, δίνει ακόμη μια ματιά στα πανέμορφα τοπία που ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίευσε ένα concept art στο Twitter, στο οποίο βλέπουμε έναν τεράστιο κόσμο και έναν χαρακτήρα -μάλλον τον πρωταγωνιστή- να κρέμεται από ένα δέντρο και να απολαμβάνει το τοπίο που έχει μπροστά του.

Η εικόνα αυτή συνοδευόταν και από μία λεζάντα που έγραφε τα εξής:

Το καινούργιο μας παιχνίδι πρόκειται να δώσει βάση στην ιστορία σε έναν fantasy εξωτικό κόσμο έτοιμο προς εξερεύνηση. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν συναρπαστικό AAA τίτλο, με επίκεντρο την ιστορία που συνδυάζει και βελτιώνει τις καλύτερες πτυχές των παιχνιδιών, για τις οποίες είναι γνωστή η Techland.

Όταν είχε ανακοινωθεί αυτό το project, ο CEO της Techland, Paweł Marchewka, δήλωσε:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με όσα έχουμε καταφέρει με το franchise Dying Light μέχρι στιγμής. Επιπλέον, το ταξίδι μας με το Dying Light 2 Stay Human μόλις ξεκίνησε, καθώς σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε αυτό το παιχνίδι για τουλάχιστον πέντε χρόνια, με εύρος και μέγεθός που ταιριάζει, αν όχι ξεπερνά, το όσα παρείχαμε στην κοινότητά μας κατά την υποστήριξη του προκατόχου του.

Ταυτόχρονα, φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε στην αγορά ένα ολοκαίνουργιο IP, το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πλήρως next-gen εμπειρία. Ένα νέο fantasy έπος σε έναν τεράστιο open world, το οποίο θα τροφοδοτείται από τις δεξιότητες και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει ως ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, με νέες ιδέες, πάθος και δημιουργικότητα.

Αν και δε μπορούμε ακόμη να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το project, έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτό και ανυπομονούμε να το δείξουμε στους παίκτες όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα γι’ αυτό το project, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: