Το Ghostwire: Tokyo ήταν αρχικά το The Evil Within 3

Αλλά άλλαξε κατά την ανάπτυξη
07 Φεβρουαρίου 2022 08:43
Το Ghostwire: Tokyo ήταν αρχικά το The Evil Within 3

Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Ghostwire: Tokyo, μέσα από την E3 2019, ο creative director, Ikumi Nakamura, είχε επιβεβαιώσει πως αυτός ο τίτλος δεν είναι survival horror, ως προς το στιλ του. Η Tango Gameworks μάς χάρισε πριν χρόνια, σε συνεργασία με την Bethesda, δύο survival horror τίτλους που όμως δεν είδαμε ποτέ το 3ο κεφάλαιο.

Ωστόσο, έγινε γνωστό πως το Ghostwire: Tokyo ξεκίνησε ως The Evil Within 3 και στην ουσία το νέο παιχνίδι συνεχίζει να έχει κάποια στοιχεία από αυτό. Αυτό μεταφέρει το Gamespot, το οποίο μίλησε με τους developers, με εκείνους να αναφέρουν ότι στα πρώιμα στάδιά του, το νέο τους παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να είναι το The Evil Within 3, αλλά τελικά κατέληξαν να φτιάξουν ένα νέο IP.

Επίσης, υπάρχει κάτι από το The Evil Within franchise στο Ghostwire: Tokyo για να ενθουσιαστούν οι fans. Για παράδειγμα, τα δύο πρώτα The Evil Within έπαιζαν με το μυαλό του παίκτη, με μεταβαλλόμενα δωμάτια και αυτό το στοιχείο έχει υιοθετηθεί και στο Ghostwire: Tokyo. Η μόνη διαφορά εδώ είναι πως η αιτία σε όλο αυτό είναι ο “Hannya” και η αίρεσή του και όχι κάποιος που προσπαθεί να παίξει με το μυαλό του παίκτη.

Ως παίκτες ξυπνάτε σε έναν κόσμο γεμάτο πνεύματα αλλά μέσα στο κεφάλι σας ανακαλύπτεται ότι ζει ένα μυστηριώδες πνεύμα με τα δικά του κίνητρα. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μαγικές ικανότητες, ξόρκια και διάφορα όπλα για να επιβιώσετε στον εφιαλτικό του κόσμο. Ωστόσο έχουν τονίσει οι δημιουργοί ότι σε επίπεδα τρόμου δε θα φτάνει αυτά του Evil Within και θα είναι πιο ατμοσφαιρικό.

Το Ghostwire: Tokyo αναμένεται στις 25 Μαρτίου 2022 για τα PS5 και PC.