ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται PlayStation σόου εντός της εβδομάδας

Η Sony «πατάει το γκάζι»
31 Ιανουαρίου 2022 13:02
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται PlayStation σόου εντός της εβδομάδας

Οι φήμες που σας μεταφέραμε αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά αληθινές, αφού η Sony ήρθε τώρα να επιβεβαιώσει το επόμενο PlayStation event της.

Αναλυτικότερα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η εταιρία ανακοίνωσε ένα νέο State of Play. Το σόου είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 12:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) και θα έχει διάρκεια περίπου 30 λεπτά.

Τι πρόκειται να παρουσιάσει, λοιπόν, η Sony σε αυτό το μισάωρο; Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το σόου θα εστιάσει στο άκρως αναμενόμενο Gran Turismo 7, περιλαμβάνοντας νέα πλάνα από την PS5 έκδοση του παιχνιδιού και διάφορες νέες λεπτομέρειες για το gameplay. Δεν είναι απίθανο να δούμε συγχρόνως και κάποιο άλλο παιχνίδι, αλλά όπως και να ‘χει, το racing πόνημα της Polyphony Digital θα είναι η βασική ατραξιόν.

Για την ιστορία, το Gran Turismo 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 5 στις 7 Μαρτίου του 2022. Μάλιστα, πρόσφατα αποκαλύφθηκε και η πρώτη επίσημη τιμονιέρα του παιχνιδιού από την Fanatec, περισσότερα για την οποία μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ, ενώ δημοσιεύθηκαν και τα πρώτα gameplay πλάνα από την ιστορική Deep Forest Raceway πίστα που επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο. Μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο υλικό πατώντας εδώ.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Porsche αποκαλύφθηκε και το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Vision GT όχημα του τίτλου, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, ενώ πρόσφατα και ο director του παιχνιδιού, Kazunori Yamauchi, μίλησε για την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει η PS5 έκδοση του τίτλου μέσα από ένα σύντομο βίντεο. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ. Τέλος, έχουμε μάθει και πόσα αυτοκίνητα θα περιλαμβάνονται στο παιχνίδι, όπως σας ενημερώσαμε.

Για πλήρης κάλυψη του νέου State of Play της Sony και οτιδήποτε νεότερο αφορά το Gran Turismo 7 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.